Barnakőszén igényfelmérés!

Tájékoztató a lakossági barnakőszén igény előzetes felméréséről

 

 

 

A kialakult gazdasági helyzet, energiakrízis nagy erőfeszítést kíván meg mindannyiunktól, ugyanakkor a pénzügyi lehetőségeihez igazodva a Kormány célja továbbra is az, hogy biztosítható legyen a lakosság téli fűtéséhez szükséges tüzelőanyag.

 

Fentiekre tekintettel a Belügyminisztérium az önkormányzatok közreműködését kérte a lakosság részéről jelentkező barnakőszén igények előzetes felmérésében. Fontos hangsúlyozni, hogy az igényfelmérés kizárólag a lakossági igények megismerését szolgálja, nem jelent későbbi automatikus támogatást. Az igényfelmérés során az önkormányzatnak összesített adatokat kell szolgáltatnia, amely az igényt jelző háztartások számát és a barnakőszén összesített mennyiségét - mázsában kifejezve - tartalmazza.

 

A fentiek alapján tisztelettel kérjük a barnakőszén-tüzelésre alkalmas fűtőberendezéssel rendelkező háztartásokat, hogy 2022. szeptember 28. 16.00 óráig jelezzék esetleges barnakőszén igényüket a jegyzo[at]galambok[dot]hu email címen vagy a 06-30/701-4554-es telefonszámon, ezzel segítve az igényfelmérés határidőben való teljesítését.

 

 

                                                          Galamboki Közös Önkormányzati Hivatal